Cerita ArtisHiburan

Sherry Alhadad Sertai Radio ERA, Segmen ‘JoHaRaRy Pagi ERA’ Akan Bermula 1 Mac Ini

Radio ERA Hari Ini telah mengumumkan kemasukan pelakon dan pengacara Sherry Alhadad untuk menyertai gandingan terbaharu segmen pagi ERA yang diberi nama ‘JoHaRaRy Pagi ERA’ bersama Johan, Haniff, Ray dan Sherry.

Segmen baharu ‘JoHaRaRy Pagi ERA’ akan menemui para peminat ERA secara rasminya bermula 1 Mac, setiap Isnin hingga Jumaat pada pukul 6.00 pagi hingga 10.00 pagi.

Pengurus Kandungan ERA, Erman Zaki berkata, pihaknya sangat teruja memperkenalkan gabungan baharu ‘JoHaRaRy Pagi ERA’ dengan menampilkan Sherry Alhadad sebagai personaliti baharu segmen pagi terkemuka mereka.

“Dengan pengalaman Sherry sebagai seorang pelawak, pelakon dan pengacara TV tempatan, peminat-peminat ERA boleh menantikan segmen pagi yang memang ‘Ekstra Mantul’ dengan keserasian bersama personaliti-personaliti yang sedia ada.

“Kami berterima kasih kepada semua peminat ERA atas sokongan mereka yang menjayakan radio ERA sebagai jenama radio No. 1 di Malaysia dan sentiasa berusaha untuk menawarkan kandungan yang relevan dan menghiburkan buat demografik peminat-peminat ERA,” ujarnya dalam satu kenyataan.

Sherry Alhadad akan memeriahkan suasana pagi di ERA dengan suara, telatah dan celotehnya yang menggamit hati, turut dilengkapkan bersama gandingan Johan, Haniff dan Ray,

Mereka akan membincangkan pelbagai topik menarik secara santai bersama para peminat seperti muzik, hiburan serta gaya hidup semasa. – KopiPlanet.com

Apakah reaksi anda?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button