Cerita ArtisPerlancaran

Azharina Libatkan Diri Bersama AADK Beri Kesedaran Tentang Dadah

Penyanyi Azharina Azhar mengaku sentiasa melibatkan diri dengan anjuran Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK) pada setiap tahun.

Menurut Azharina, penglibatan yang dilakukan ini bukan kerana atas dasar pengalaman daripada keluarga atau rakan, tetapi berkongsi kesedaran bersama mereka yang terjebak dengan dadah.

“Sejujurnya, saya tidak mempunyai pengalaman dan sejarah keturunan saya atau sahabat yang terlibat dengan najis dadah.

“Semua manusia tidak sempurna dan mempunyai kelebihan tersendiri. Jadi, saya hanya mampu memberi motivasi, berkongsi rezeki dan meluangkan masa berhibur bersama golongan ini,” kata Azharina kepada KopiPlanet.com

Azharina ditemui pada sidang media Teater Komedi Seram Anti Dadah: Dari Cherok Tok Kun Ke Gombak yang berlangsung di Black Box SACC Mall, Shah Alam baru-baru ini.

Pementasan teater ini akan berlangsung selama dua hari bermula 22 dan 23 Mac 2019 depan di Teater Shah Alam.

Sementara itu pengarah pementasan teater, Hasrol Hashim Mohd. Hasan berkata, pihak mereka sering mengetengahkan teater yang bergenre komedi dan mempunyai mesej.

Penampilan istimewa Azharina buat pertama kali terlibat dalam pementasan ini akan memeriahkan lagi penonton yang hadir pada Mac nanti.

“Teater ini adalah pertama kali diadakan di Shah Alam dan bukan mudah untuk pihak kami bekerjasama dengan pelawak dan selebriti terkenal di Malaysia.

“saya sangat teruja dan berbangga Azharina dan Jojie turut menyertai dalam teater ini,” ujarnya.

Tiket akan mula dijual di laman sesawang www.atlasoneevents.com yang berharga RM 60 (tiket biasa) dan RM 120 (tiket VIP termasuk Tshirt istimewa) – KopiPlanet.com

Artikel : Syafiqah Othman
Pelajar praktikal : UiTM Puncak Perdana

Apakah reaksi anda?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button