FesyenGaya Hidup

Enam Tahun Bisnes Tudung, Neelofa Lancar Butik Konsep Di One Utama

Kejayaan pengacara dan usahawan, Neelofa Mohd Noor, 31, mengusahakan jenama tudung miliknya, Naelofar mencipta satu lagi penanda aras apabila kini tampil dengan butik konsep pertama di pusat beli belah One Utama, Petaling Jaya.

Dilancarkan baru-baru ini, Neelofa berkata pembukaan butik konsep itu juga bagi meraikan ulang tahun keenam Naelofar sejak ia mula ditubuhkan pada 2014.

Mengambil konsep feminiti, butik Naelofar itu dilatari warna merah jambu yang dihiasi dengan pelbagai jenis koleksi tudung serta pakaian sopan bagi menepati sasaran pelanggan jenama itu.

“Pembukaan butik konsep ini selaras dengan misi kami untuk meraikan ulang tahun keenam Naelofar. Selain pelancaran butik, dalam majlis ini kami turut memperkenalkan koleksi hijab terbaharu, Lalia yang didatangkan dalam empat warna menarik iaitu hitam, biru, krim dan maroon. Selain tudung, butik ini juga menjual inner, baju serta seluar yang berpotongan sopan dan longgar.

“Alhamdulillah, Allah makbulkan doa saya dan hari ini saya memiliki team terbaik yang membantu menjalankan serta membangunkan jenama Naelofar,” katanya kepada KopiPlanet.com ketika ditemui pada majlis pelancaran butik konsep Naelofar di One Utama, Petaling Jaya, baru-baru ini.

Walaupun dunia sedang diuji dengan pandemik Covid-19, Neelofa berkata dia percaya dengan pembukaan butik itu pada masa sekarang adalah satu keputusan yang tepat untuk perniagaannya.

“Mungkin bagi usahawan lain sekarang bukan waktu terbaik untuk tampil dengan idea seperti ini namun tidak bagi kami.

“Peluang ini kami ambil dengan sebaiknya untuk menggerakkan pelan ini bersama-sama pasukan baharu yang lebih dinamik,” ujarnya lagi.

Naelofar merupakan perniagaan yang diusahakan Neelofa bersama kakaknya, Nabila selaku Pengarah Urusan dan adik lelakinya, Aqief sebagai Ketua Pegawai Eksekutif bagi jenama itu. – KopiPlanet.com

Apakah reaksi anda?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button