• FOLLOW US
Gaya Hidup

Fancy Feast Sumbang 1000 Paket Makanan Kucing Kepada SPCA

Jenama makanan kucing terkemuka, Fancy Feast by Purina menerusi tanggungjawab korporat sosial (CSR) telah menyumbangkan sebanyak 1,000 paket makanan kucing kepada SPCA Selangor.

Pengumuman itu dibuat menerusi majlis meraikan ulang tahun ke-4 Bujibu Chempel yang merupakan Duta Fancy Feast, baru-baru ini.

Pada majlis itu juga, Fancy Feast telah menganjurkan acara A Meowchelin Feast untuk meraikan hubungan kasih sayang antara pemilik dengan kucing kesayangan mereka.

“A Meowchelin Feast oleh Fancy Feast diilhamkan oleh konsep makan dengan mewahdan ditawarkan kepada pemilik yang ingin berkongsi pengalaman yang mewah bersama haiwan-haiwan yang lain. Di“A Meowchelin Feast”, pemilik haiwan peliharaan dapat belajar bagaimana untuk menyusun makanan kucing yang estetika dan menyelerakan untuk meningkatkan pengalaman bersama kucing mereka, sama seperti yang disajikan oleh restoran Michelin.

“Ini adalah selaras dengan usaha FANCY FEAST dalam menyampaikan rasa yang lazat dan tekstur makanan yang tidak dapat dinafikan yang dibuat dengan kualiti tertinggi melalui rangkaian produknya. Konsep ini diilhamkan oleh perubahan yang dapat dilihatdi kalangan pemilik haiwan peliharaan dimana kucing diterima dan dirawat sebagai sebahagian daripada keluarga.

“Pemilik kucing sentiasa mencari peluang baru untuk memberi makanan serta rawatan terbaik, sama seperti anak-anak mereka,” kata Lam Pui Yuee, Pegawai Eksekutif Perniagaan, PURINA Petcare, Nestlé PURINA Malaysia.

Sementara itu pemilik Bujibu, selebriti Hanis Zalikha berkata, “Bujibu merupakan pemakan selektif. Dietnya terdiri terutamanya daripada ayam segar, yang pada masa itu merupakan sumber ketidaknyamanan, lebih-lebih lagi dengan kehidupan yang sibuk. Walau bagaimanapun, sebaik sahaja kami menemui Fancy Feast, ia adalah satu rahmat yang datang untuk makanan Bujibu.”

“Fancy Feast bukan sahaja memberi Bujibu makanan terbaik, malah ia juga memberi peluang kepada kami untuk meluangkan masa yang lebih berkualiti dengan Bujibu dan kami percaya bahawa masa yang berkualiti adalah penting untuk mengekalkan hubungan cinta kita dengannya,” kata Hanis. – KopiPlanet.com

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send this to a friend