AntarabangsaHollywood

Berjangkit Daripada Kawan, The Rock Sekeluarga Pulih Covid-19

Pelakon dan bekas bintang gusti, The Rock atau nama sebenarnya, Dwayne Johnson mendedahkan dia, isteri dan dua anak perempuannya kini bebas dan pulih daripada jangkitan virus Coronavirus (Covid-19).

Menurut aktor yang menerima pendapatan tertinggi di dunia itu, mereka dijangkiti daripada seorang rakannya yang tidak mengetahui dia turut menghidap virus tersebut.

“Perkara ini merupakan satu dugaan dan detik sukar yang dilalui kami sekeluarga. Saya, isteri dan anak-anak kini sedang berehat selepas pulih sepenuhnya selepas dijangkiti Covid-19. Kami dah kembali sihat seperti sedia kala,” katanya memetik video yang dimuat naik di laman Instagramnya.

Dwayne, 48, berkata dia, isteri, Lauren, 35 dan dua anaknya, Jasmine, 4, dan Tiana, 2, dijangkiti virus itu sejak tiga minggu lalu.

“Disahkan positif Covid-19 adalah satu perkara yang sukar untuk saya, biarpun sebelum ini sudah banyak kali berhadapan dengan pelbagai kecederaan ketika menjalani penggambaran.

“Kini keutamaan saya adalah untuk sentiasa melindungi keluarga saya. Untuk anda semua, sentiasa pakai pelitup muka dan ia adalah perkara yang sangat penting dilakukan,” ujarnya.

Apakah reaksi anda?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button