Cerita ArtisHiburan

‘Besar Kepala’ Bukan Ditujukan Kepada Sesiapa – David Teo

Selepas keluar dengan single Kacang tiga tahun lalu, kali ini Mejar (K) David Teo kembali dengan single terbaharu berjudul Besar Kepala.

Menurut David, single ciptaan sepenuhnya oleh Cat Farish itu telah dirakamkannya minggu lalu dan lebih empat jam diperuntukkan untuk menyiapkan proses rakaman single terbabit.

Menurut pemilik syarikat produksi Metrowealth (MIG) itu, single bergenre rap tersebut dicipta bukan ditujukan kepada sesiapa namun ia sebaliknya menceritakan kisah seseorang yang besar kepala sebagai mana merujuk kepada judul lagu berkenaan.

“Lagu ini tidak ditujukan kepada mana-mana pihak tapi kalau siapa makan cili dia terasa pedaslah. Besar Kepala ada mesejnya yang tersendiri, buat pendengar dengarkan lagu itu nanti dan interpretasilah sendiri mengikut pemahaman anda,” katanya ketika dihubungi KopiPlanet.com.

Lagu Besar Kepala akan dilancarkan serentak dengan muzik videonya yang masih dalam perancangan awal. Uniknya, muzik video itu nanti, David akan bergandingan dengan robot bagi mencipta satu klip video yang luar biasa.

“Muzik video Besar Kepala akan jadi sesuatu yang luar biasa sebab kali ini saya akan menari dengan robot.

“Memang saya sengaja buat muzik video lain dari yang lain agar ia kelihatan sangat luar biasa,” katanya lagi.

Sementara itu, David berkata, untuk tahun hadapan MIG akan mengeluarkan empat buah filem yang kini masih dalam peringkat penyediaan skrip. – KopiPlanet.com

Kredit Foto:  Instagram David Teo

Apakah reaksi anda?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button