• FOLLOW US
Drama, TV

Drama Mistik Hindi, Naagin Berjaya Raih 11 Juta Tontonan

Drama Hindi bergenre mistik pertama menerusi slot Sonia, Naagin mencipta sejarah tersendiri apabila berjaya meraih sebanyak 11 juta tontonan sepanjang bersiaran selama 62 episod.

Selain mencipta kejayaan menerusi saluran TV3, drama yang bersiaran setiap hari Isnin hingga Khamis pada pukul 4 petang bermula 6 November lalu 2017 itu turut menarik hampir 300,000 jumlah pelawat di portal video tonton, www.tonton.com.my.

Naagin yang mengisahkan cinta di antara ular jadian dan manusia ini diterbitkan oleh Ekta Kapoor dan membariskan pelakon-pelakon popular di India seperti Mouni Roy (watak Shivanya), Arjun Bijani (Ritik), Adaa Khan (Shesha) dan Sudha Chandran (Yamani).

Plot cerita ini bermula apabila Shivanya, ular jadian ingin membalas dendam terhadap keluarga Ritik yang telah membunuh bapanya dengan kejam.

Berpura-pura baik dengan keluarga Ritik, akhirnya Shivanya berjaya menikahi lelaki tersebut demi melunaskan dendamnya untuk membunuh bapa Ritik yang telah mengambil nyawa bapanya secara tragis.

Pengisian dan plot yang menarik menjadi rencah kepada kejayaan drama Naagin yang turut mencipta fenomena tersendiri di negara mereka.

Drama bersiri ini juga pernah melakar kejayaan besar di beberapa anugerah pada tahun 2016 di India seperti Golden Petal Awards (Best TV Show), 16th Indian Televison Academy Awards (Best Serial & Best Actress – Mouni Roy) dan 9th Boroplus Gold Awards (Best Thriller Award, Best Actress – Mouni Roy, Best Actor- Arjun Bijani dan Best Antagonist – Aada Khan).

Bagi sesiapa yang terlepas menonton drama bersiri hebat ini, anda boleh layari portal video, www.tonton.com.my. – KopiPlanet.com

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send this to a friend