Gaya Hidup

Fattah Amin Sebaris David Beckham, Neymar Bergelar Duta Police

Pelakon Fattah Amin melakar satu lagi pencapaian dalam kerjayanya apabila aktor itu baru-baru ini dilantik sebagai duta untuk jenama cermin mata popular, Police untuk pasaran Malaysia.

Kempen ini memperlihatkan Fattah menggayakan koleksi cermin mata terbaru Police yang bercirikan reka bentuk yang terkenal, diilhamkan dari model paling ikonik jenama itu dan ditafsirkan semula dengan gaya yang selaras dengan trend industri kacamata terkini.

“Fattah Amin adalah pelakon berbakat yang mempamerkan keperibadian yang baik dengan karisma yang tinggi. Dia sentiasa bersemangat, dengan daya tarikan yang menggoda.

“Di De Rigo, kami bersepakat mengatakan ciri-ciri ini akan menentukan hala tuju kacamata jenama Police.” kata Vittorio Trusso, Pengarah Urusan De Rigo Asia Pasifik.

Suami kepada Nur Fazura itu mengikuti jejak langkah duta global Police yang terdahulu seperti Bruce Willis, George Clooney, David Beckham, Antonio Banderas, Neymar Jr dan Lewis Hamilton.

Dalam pada itu, Fattah dalam kenyataan yang sama juga menyatakan ia merupakan satu penghormatan apabila dipilih sebagai duta.

“Sudah tentu ia menjadi suatu penghormatan untuk dipilih sebagai duta untuk kacamata Police, terutama ketika saya membesar dengan mengimpikan reka bentuk mereka.

“Selalu ada sesuatu yang sangat ikonik mengenai koleksi mereka, terutama ketika anda melihat George Clooney atau Bruce Willis menggayakannya”, tambah Fattah Amin.

Dilancarkan pada tahun 1980-an sebagai kacamata jenama Kumpulan De Rigo, Police kini menawarkan pelbagai jenis produk, semuanya diperbuat dari bahan berkualiti tinggi untuk gaya hidup urban. – KopiPlanet.com

Apakah reaksi anda?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button