• FOLLOW US
Cerita Artis, Hiburan

Jodoh Dengan Zul Ariffin, Gayatri Hanya Serah Pada Tuhan

Produser terkenal, Gayatri Su-Lin Pillai tidak memberikan jawapan yang jelas tentang status hubungannya dengan aktor Zul Arifin, namun tidak menolak sekiranya ditemukan jodoh dengan pelakon tersebut.

Menurut Gaya, sehingga kini mereka masih lagi bersahabat baik walaupun mempunyai sejarah pernah putus cinta dengan aktor berbadan sasa itu.

“Zul dengan saya sehingga kini masih lagi bersahabat baik. Saya selesa berkawan dengannya dan saya seorang yang sangat memahami diri Zul.

“Jodoh di tangan Tuhan… Zul pernah kata saya seorang yang sangat matang, tetapi saya rasa dia yang lagi matang daripada saya.

“Biarpun ada dakwaan yang mengatakan kami kembali bercinta, saya tak nak komen benda itu sebab kalau saya nafikan pun nanti orang tetap nak percaya yang kami sudah kembali bercinta. Saya biarkan apa sahaja andaian yang orang fikir tentang hubungan kami,” katanya kepada KopiPlanet.com.

Gaya ditemui pada majlis pelancaran filem Hantu Kak Limah di Wow KL, Kuala Lumpur hari ini. Hantu Kak Limah yang dibintangi Datuk Awie, Delimawati, Uqasha Senrose dan Zul Ariffin bakal ditayangkan pada 9 Ogos ini.

Sementara itu, Gaya turut berkongsi cerita yang dia sempat beraya dengan Zul dan ahli keluarga aktor itu pada sambutan Syawal kali ini.

“Saya memang rapat dengan ahli keluarga Zul dan tahun ini Zul tidak balik beraya di Taiping, sebaliknya menyambutnya di kediaman kakaknya di ibu kota,” katanya. – KopiPlanet

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send this to a friend