• FOLLOW US
Gosip Panas, Hiburan

Selepas Gambar, Video Sedang ‘Main Sabun’ Pula Tersebar?

Rasanya dah lama Cik Kopi tak mengomelkan, maklumlah sekarang agak busy dengan pelbagai keje yang menimbun.

Cuma, hari ni Cik Kopi rasa nak mengomel pula tiba-tiba apabila terbaca kisah tentang gambar bogel seorang anak selebriti popular yang tersebar. Ramai yang mengatakan ia adalah salah seorang anak lelaki kepada Rozita Che Wan atau Che Ta. Entahlah, Cik Kopi pun tak berani nak mengesahkan, mungkin pelanduk dua serupa.

Sedang kecoh-kecoh pasal gambar tersebut, tiba-tiba Cik Kopi dapat pula satu video menerusi What’s App daripada kawan Cik Kopi yang tidak kurang cantiknya.

Apabila bukak jer video berkenaan, terkejut beruk dibuatnya. Rupa-rupanya ada pula versi video gambar bogel tersebut yang durasinya lebih kurang seminit.

Entahlah, bila dah tonton video tu rasa macam tak percaya pula. Cik Kopi percaya, video berkenaan sudah tentu dah bertebaran sekarang ni.

Sama ada individu dalam video itu anak kepada selebriti berkenaan atau tidak, pasti ramai yang ada pendapat sendiri. Kalau tanya pada Cik Kopi, No Komen!!!

Cik Kopi: Tunggu yang empunya diri beri kenyataaan.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send this to a friend