Cerita ArtisHiburan

Cinta Loca B & Tuju K-Clique Kembali Bertaut, Bakal Keluar Lagu Bersama

Hubungan pasangan penyanyi Loca B dan Tuju K-Clique pernah dilanda masalah ini setelah rapper wanita berkenaan mendedahkan pernah dikasari kekasihnya itu.

Bagaimanapun, kini Loca B menyatakan semua masalah yang pernah melanda mereka sudah berlalu dan kini hubungannya cintanya dengan Tuju sudah kembali bertaut.

“Alhamdulillah…kini kami sudah berbaik semula semasa tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dan hubungan kami semakin pulih. Kalau orang ingin berubah, saya bukan Tuhan untuk berkata tidak kepada perubahan itu.

“Setiap orang tidak terlepas daripada kesilapan dan setiap orang ada sisi gelap masing-masing. Apa yang kami alami bukan sahaja boleh berlaku dalam perhubungan romantik, ia boleh berlaku pada sesiapa sekali termasuk keluarga dan sebagainya,” katanya.

Loca B berkata demikian ketika ditemui semasa majlis pelancaran single terbaharu berjudul Gila yang menampilkan gandingan bersama Kaka Azraff dan Noki.

Sebelum ini, Loca atau nama sebenarnya, Hani Azali pernah membuat pengakuan pernah dikasari sehingga anggota badannya lebam, namun menarik semula dakwaan terbabit tidak lama selepas pengakuan tersebut dibuat di sosial media miliknya.

Menurut Loca B, selain hubungan dia dan Tuju sudah kembali pulih, mereka berjua juga bakal bergandingan bersama-sama dengan sebuah lagu yang akan dilancarkan tidak lama lagi.

> Baca: Cetak Rompak Digital, Isu Yang Perlu Segera Dibawa Ke Parlimen

Dalam pada itu, Loca turut mendedahkan bahawa Tuju atau nama sebenarnya, Muhammad Azree Shah, 24, ada bertemu dengan pakar psikiatri untuk mendapatkan bantuan profesional tentang masalah yang dihadapi mereka sekali gus menyelamatkan hubungan cinta mereka.

“Dia pernah berjumpa pakar psikiatri dan tiada masalah berkaitan penyakit bipolar atau serius menjurus ke arah itu. Selain itu, saya dan Tuju kerap berbincang tentang arah tujuan hubungan kami dan ada perkara yang tidak nampak di mata orang.

“Tidak kisahlah dengan kata-kata hubungan cinta kami tosik atau apa sekalipun kerana mereka tidak nampak apa yang saya nampak dalam diri Tuju,” jelas Loca. – KopiPlanet.com

Apakah reaksi anda?
+1
3
+1
6
+1
2
+1
2
+1
8
+1
10
+1
4

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button