• FOLLOW US
Cerita Artis, Hiburan

Diajak Lakukan Hubungan Intim, Fizo Omar Ditawarkan RM25,000

Pelakon popular Fizo Omar mendedahkan dirinya telah ditawarkan wang sebanyak RM25,000 untuk melakukan hubungan intim bagi tempoh satu malam.

Menurut perkongsiannya di laman Instagram miliknya, pelakon itu menyatakan bahawa ia merupakan satu cara oleh individu tidak bertanggungjawab untuk melakukan penipuan.

“Wow dapat job! RM 25 000 satu malam. Btw, I’m pretty sure this is scammer, tapi bukan 1st time saya dapat DM macam via IG, kadang tu pikir jugak ape point dieorng ni ek? Ada tu siap minta no acc nak transfer dulu then baru jumpa depan-depan.

“Barang recond macam saya ni pun ada harga, kalau yang brand new and ladies pulak tak tau la berapa kan? Sounds wierd kan guys? Tapi benda ni wujud in real life, bukan dalam drama je. Sometime what happen in drama is actually trying to describe what is happen in real life,” ujarnya.

Fizo Omar RM25,000

Dalam pada itu, rata-rata yang memberi komen juga turut berkongsi mengenai situasi yang sama seperti apa yang dilalui oleh pelakon berkenaan.

Malah, terdapat juga segelintir yang turut mengecam tindakan scammer berkenaan yang menggunakan gambar orang lain untuk tujuan penipuan. – KopiPlanet.com

Kredit Foto: Instagram Fizo Omar

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send this to a friend