• FOLLOW US
Cerita Artis, Hiburan

Dynas Mokhtar Bakal Kahwin Dengan Tauke Ayam 21 April Ini

Pelakon Dynas Mokhtar bakal melangsungkan pernikahan dengan tunangnya, seorang pengusaha ayam, Shazrik Din, 36, pada 21 April ini.

Menurut selebriti berusia 35 tahun itu, majlis ijab kabul akan berlangsung di kediaman keluarganya di Seksyen 9, Shah Alam, Selangor.

Menjelang detik hari bahagianya itu, Dynas memberitahu bahawa setakat ini semua persiapan perkahwinannya sedang giat dijalankan.

“Persiapan setakat ini sudah hampir selesai. Cuma ada beberapa perkara saya peruntukkan untuk buat saat-saat akhir seperti hantaran dan busana pengantin. Persiapan seperti dewan, menu, tema dan kad perkahwinan sudah diedarkan.

“Walaupun ini merupakan perkahwinan kedua saya, tetapi perasaan gemuruh itu tetap ada. Saya dan Shazrik mahukan sebuah majlis perkahwinan yang sempurna,” kata Dynas ketika ditemui KopiPlanet.com di 4Play Seafood & Co., Publika hari ini.

Pelakon filem Tombirou itu berkata, dia memilih tema less flower bagi meraikan majlis resepsinya yang akan diadakan pada 28 April di Dewan D’Anjung, Kota Damansara dan Hotel Shangri La, Kuala Lumpur pada 5 Mei ini.

“Untuk majlis resepsi nanti, saya guna tema less flower dan ingin lebihkan kepada penggunaan kaca dan lilin untuk dekorasi.

“Saya teruja akhirnya hubungan kami berakhir ke jinjang pelamin. Ia pastinya akan menjadi satu memori yang indah buat kami sekeluarga,” kata Dynas yang mengenali bakal suaminya itu sejak 19 tahun lalu.

Dynas bertunang dengan Shazrik pada 26 Oktober tahun lalu di Shah Alam.

Sebelum ini, Dynas pernah berkahwin dengan Mohd. Hafizi Mohamed pada 15 Mac 2008, namun mereka bercerai pada 25 Februari 2014 di Mahkamah Tinggi Syariah Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Hasil perkahwinan tersebut, mereka dikurniakan sepasang cahaya mata iaitu Khyra Khalyssa, 8, dan Mohamed Haqaish, 6 tahun. – KopiPlanet.com

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send this to a friend