Cerita ArtisHiburan

‘Fara Salleh’ Buat Laporan Polis, Dakwa Dirinya Telah Difitnah

Setelah pendedahan demi pendedahan yang dibuat mengenai kisah perhubungannya dengan pelawak dan penyampai radio Shuk Sahar, akhirnya wanita yang dikenali sebagai ‘Fara Salleh’ membuat laporan polis.

Menerusi perkongsian di Instagram @fztys_, wanita berkenaan telah didakwa bahawa dirinya telah difitnah menerusi pendedahan di Twitter.

“Seorang artis (pelakon) memberitahu bahawa ada pihak media menyebarkan fitnah di antara saya dan Shukri dan fitnah tersebut adalah mengatakan bahawa saya dan Shukri mempunyai hubungan sulit.

“Yang mereka-rekakan cerita tersebut adalah bermula dari Twitter @tylrtaylorGirll yang memulakan gosip tersebut,” ujarnya menerusi laporan berkenaan.

Menurutnya lagi, semua perkara tersebut adalah tidak benar dan dirinya telah difitnah serta menyatakan gambar yang telah tersebar di media sosial adalah gambar lama.

> Baca: Kecik Dedah Pernah Tinggal Serumah, Kerap Dipukul Fara Salleh

Sebelum ini, seorang individu telah membuat pendedahan tentang hubungan antara wanita itu dengan Shuk yang sudah berkahwin dan mempunyai dua orang cahaya mata.

Lebih menarik lagi, bekas vokalis kumpulan Hyper Act iaitu Kecik juga mendedahkan bahawa dia pernah menjalinkan hubungan dengan wanita berkenaan dan pernah dimasukkan ke lokap kerana didakwa mencederakannya. – KopiPlanet.com

Apakah reaksi anda?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button