Cerita ArtisHiburan

Kecik Dedah Pernah Tinggal Serumah, Kerap Dipukul Fara Salleh

Selepas kecoh mengenai pendedahan hubungan Shuk Sahar dengan seorang wanita bernama Fara Salleh, kini Kecik yang juga bekas vokalis Hyper Act turut membuat pendedahan.

Menerusi Twitter miliknya, Kecik mengakui pernah tinggal serumah dengan Fara, malah mendedahkan kerap dipukul wanita itu ketika mereka tinggal bersama.

“Kisah dia camni… aku selalu kena pukul dalam rumah dulu… memang salah oku stay berdua dengan dia… tapi jahil time tu kan.. so aku stay dalam masa setahun 3 kali pindah… First aku stay kondo banjaria court dengan budak-budak Hyper Act.

“Pastu aku kenal dia… dia ajak stay sekali… so aku pun ok ajee… bak kata orang rezeki gais hahaha. Ya Allah jahilnya aku time tu,” luahnya.

> Baca: Individu Dedah Shuk Sahar Ada Hubungan Dengan Wanita Lain?

Menurut Kecik, dia dah Fara tinggal di Manjalara dan kemudian wanita berkenaan dibuang kerja sehingga dia terpaksa menyara kehidupan mereka.

Bagaimanapun, dia menjelaskan Fara telah memfitnahnya dengan anggota Hyper Act sehingga mereka percaya dirinya seorang yang jahat.

> Baca: ‘Fara Salleh’ Buat Laporan Polis, Dakwa Dirinya Telah Difitnah

> Baca: Terlibat Kes Ganti Rugi, Nelydia Bersyukur Masih Dapat Jadi Duta Produk

“Dia laga-laga kan Ali dengan orang-orang yang terlibat dengan Hyper Act. Yes dia berjaya akhirnya. Aku kena buang.. pastu aku masuk lokap 7 hari atas dakwaan aku pukul dia setiap hari.

“So korang boleh agak kan setiap hari aku jadi mangsa pukul dia dekat rumah sebab aku dapat rakam banyak video,” dedahnya.

Jelasnya, dia menganggap pendedahan yang dibuat ini ternyata berbaloi kerana dia mengambil masa yang agak lama untuk mengembalikan kepercayaan orang. – KopiPlanet.com

Apakah reaksi anda?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button