• FOLLOW US
Cerita Artis, Hiburan

“Kalau Nak Simpan, Saya Tak Boleh Kata Apa-Apa” – Zul Ariffin

Pelakon popular Zul Ariffin menyatakan dia tidak boleh berbuat apa-apa sekiranya ada mana-mana individu yang mahu menyimpan gambar alat sulit yang didakwa miliknya.

Ujar Zul, dia tidak kisah sekiranya ada yang mahu berbuat demikian memandangkan gambar alat sulit berkenaan bukanlah gambarnya.

“Sejak kejadian itu berlaku, memang ramai yang bertanya terutama semasa di set penggambaran sama ada itu memang saya punya atau tidak.

“Yang kelakarnya sampai saya nak order makanan drive thru pun yang ambil pesanan tu boleh senyum-senyum. Saya anggap itu semua sebagai suatu perkara yang melucukan,” ujarnya ketika ditemui semasa majlis pertunjukkan fesyen anjuran Primavallet semalam.

Sebelum ini, timbul kekecohan apabila Zul Ariffin dikatakan telah menunjukkan alat sulitnya untuk tontonan umum menerusi Insta Story di akaun Instagram miliknya.

Bagaimanapun, perkara tersebut telah dinafikan oleh pelakon berkenaan dan mendakwa akaun Instagramnya itu telah diceroboh oleh pihak tidak bertanggungjawab.

Menurut Zul, biarpun kejadian tersebut dilihat sesuatu yang cukup mengaibkan buat dirinya, namun Zul menyatakan dia tidak bercadang untuk membuat laporan polis.

“Saya anggap ini semua sebagai satu pengajaran buat diri saya. Lagipun saya tak tahu kalau kejadian ini merupakan satu perbuatan sabotaj atau sebaliknya.

“Sebelum ini pun dah pernah terjadi akaun Instagram saya tidak boleh buka semasa menjalani penggambaran filem Tombiruo dahulu,” jelasnya.

Jelas Zul, sekarang ini dia memang menukar kata laluan akaun Instagramnya. Malah, kata laluan tersebut turut diketahui oleh tiga orang ahli fan clubnya sebagai back up sekiranya berlaku kejadian yang tidak diingini. – KopiPlanet.com

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send this to a friend