• FOLLOW US
Rancangan TV, TV

Pelbagai Program Raya Menarik, Astro Pilih Tema Sempurna Seadanya

Pengisian Syawal Astro bakal disemarakkan dengan himpunan rancangan televisyen terhebat merangkumi program hiburan varisai, muzikal dan komedi, koleksi filem-filem terlaris tempatan dan antarabangsa serta drama bersiri terkini.

Stesen televisyen berbayar itu memperkenalkan tema Sempurna Seadanya sebagai ‘tagline’ mereka bagi menyambut musim perayaan Aidilfitri tahun ini.

Menurut Naib Presiden & Ketua Bahagian Melayu dan Nusantara, Kumpulan Kandungan Astro, Datuk Khairul Anwar Salleh, Astro menjanjikan penawaran kandungan yang cukup komprehensif sepanjang musim perayaan bagi memberi nilai tambah kepada para pelanggan.

“Selain kepuasan pengalaman menonton, bonus ganjaran juga turut diberikan menerusi program Ramadan Raya NJOI, promosi eksklusif program kesetiaan pelanggan menerusi Astro Rewards serta baucar duit raya menerusi program Duit Raya Rebate di Go Shop sebagai tanda penghargaan kami.

“Masih mengekalkan tradisi yang dinantikan saban tahun, Astro turut membawakan sebuah lagi kisah menarik menerusi iklan komersial Raya Kuasa 7 yang sarat dengan mesej bermakna meskipun diterjemahkan dalam bentuk komedi santai. Uniknya, garapan naratif penceritaan kali ini turut menyuntik kesinambungan intipati tema kempen-kempen Astro terdahulu,” katanya.

Antara program yang akan memeriahkan lagi raya anda sekeluarga adalah seperti seleksi filem hits seperti Dukun, Hantu Kak Limah, Polis Evo 2, Abang Long Fadil 2, Munafik 2, Train To Busan, Bad Genius dan Midnight Runners.

Selain itu, program Meletop Raya yang diadakan pada malam menjelang raya turut menampilkan dua hosnya, Nabil Ahmad dan Neelofa bersama ramai artis jemputan popular seperti Datuk Seri Siti Nurhaliza dan anaknya, Siti Aafiyah, Lana Nodin, Fauziah Latiff, Datuk M. Nasir, Ernie Zakri, Syamel, Andi Bernadee, Nabila Razali dan Syafiq Farhain.

Penonton juga akan dihiburkan dengan pelbagai program hiburan berunsur komedi sepanjang musim perayaan ini menerusi saluran Astro Warna & Warna HD seperti MLM Raya 2019, Sepahtu Reunion Raya Gear 5 dan Arena Panggang Marah-Marah Sayang.

Tidak dilupakan juga seleksi drama bersiri terkini seperti Curi-Curi Cinta yang dilakonkan Aiman Hakim Ridza dan Zahirah Macwilson dan disusuli dengan drama terbaharu lakonan Kamal Adli dan Uqasha Senrose menerusi Setelah Lafaznya Akad. – KopiPlanet.com

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send this to a friend