AntarabangsaHollywood

Selepas 4 Tahun, Peminat Teruja One Direction Kembali Aktif Instagram

Selepas hampir empat tahun tidak memuat naik sebarang hantaran (posting) di laman Instagram rasmi mereka, kumpulan One Direction kini tampil dengan posting pertama mereka untuk tahun ini.

Posting itu dimuat naik sempena meraikan ulang tahun ke-10 penubuhan One Direction yang cukup menjadi kegilaan anak gadis seluruh dunia sejak sedekad lalu.

Foto itu setakat ini telah menerima lebih daripada 5 juta tanda suka (like) daripada peminat kumpulan yang berasal dari United Kingdom itu.

Peminat merasakan posting itu seakan memberi bayangan bahawa One Direction bakal tampil dengan album terbaharu bagi mengubati kerinduan peminat mereka.

One Direction yang dianggotai Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan dan Zayn Malik ditubuhkan pada 2010 selepas mereka menyertai rancangan realiti tv, The X Factor.

Kemasyhuran mereka bermula dengan kejayaan single pertama, What Makes You Beautiful disusuli dengan lagu-lagu lain seperti Story of My Life, Best Song Ever dan One Thing.

Momentum kumpulan itu terganggu sebentar pada 2015 apabila Zayn mengambil keputusan untuk menarik diri dengan meneruskan karier solo.

Setahun selepas itu, keempat-empat ahli yang tinggal sepakat untuk berehat sebentar daripada One Direction untuk menggembangkan kerjaya solo masing-masing mengikut acuan genre muzik yang digemari mereka secara individual. – KopiPlanet.com

Apakah reaksi anda?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button