• FOLLOW US
Event, Hiburan

Keluar Dengan Produk Baru, Siti Harap SimplySiti Tembus Indonesia

Penyanyi yang juga merupakan usahawan produk kosmetik SimplySiti, Datuk Seri Siti Nurhaliza berhasrat ingin menembusi pasaran negara seberang, Indonesia.

Menurut Siti, beliau sangat berharap impiannya itu akan terlaksana memandangkan sudah lama memasang niat untuk membawanya ke luar negara.

“InsyaAllah, saya sedang berbincang dengan rakan perniagaan di Indonesia dan sekiranya semua perancangan berjalan lancar ia pasti terlaksana.

“Memang menjadi cita-cita saya untuk melihat produk SimplySiti memasuki pasaran Indonesia dan berharap bersempena ulangtahun kelapan jenama ini, ia bakal terlaksana,” katanya kepada KopiPlanet.com.

Siti ditemui pada majlis pelancaran produk terbaharu SimplySiti, Gold Edition serta ulangtahun kelapan jenama itu di Menara KL, baru-baru ini.

Rangkaian koleksi SimplySiti Gold Edition yang diformulasi dengan Soft-Focus Technology dan Gold Dust memberikan kilauan emas bagi menaikkan seri muka.

“Saya cukup berterima kasih kepada pengguna setia SimplySiti yang selama ini tidak berhenti menyokong produk kami.

“Untuk produk terbaharu ini sempena meraikan ulangtahun kelapan penubuhan SimplySiti, kami datangkan dengan empat produk terkini iaitu Cushion Foundation, Shading Blusher dan lima rona warna untuk Matte Lip Cream,” katanya lagi.

Produk SimplySiti boleh didapati di cawangan Watson terpilih, laman sesawang SimplySiti, aplikasi Shopee dan ahli-ahli SimplySiti Elit. – KopiPlanet.com

Kredit foto: Instagram Datuk Seri Siti Nurhaliza

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send this to a friend