Rancangan TVTV

Juliana Evans Dipilih Sebagai Pengacara Mahligai Cinta 2018

Jika Nona tampil dengan hos baharu Mira Filzah, program Mahligai Cinta turut menampilkan wajah baharu bagi rancangan tersebut.

Pelakon cantik Che Puan Juliana Evans telah dipilih sebagai hos bagi menjayakan Mahligai Cinta untuk siaran tahun hadapan.

Program yang sudah memasuki musim ke-13 itu sebelum ini pernah dihoskan oleh Datuk Jovian Mandagie, Izreen Azminda, Fatin Nuraisya dan Mira Filzah.

Untuk musim terbaharu, Mahligai Cinta bukan sahaja mengabadikan kenangan bahagia pasangan mempelai, program ini juga mahu memberi inspirasi kepada pasangan yang bakal berkahwin dalam membuat persediaan hari bahagia bergelar raja sehari.

Antara majlis perkahwinan dan kisah cinta yang bakal dipaparkan bagi tahun ini ialah perkahwinan pelakon Mawar Rashid, Aisya Hasnaa, Instafamous Syafiqah Aina dan anak lelaki kepada Datuk Seri Bung Mokhtar Radin, Mohd Kurniawan Naim.

Selain itu, ia turut berkongsi kisah cinta artis popular tanah air seperti Datuk Jovian Mandagie, Nana Mahazan dan Fahrin Ahmad.

Mahligai Cinta 2018 akan menemui penonton pada setiap Khamis bermula 4 Januari ini jam 11.30 pagi di TV3. – KopiPlanet.com

Kredit Foto: Instagram Juliana Evans

Apakah reaksi anda?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button