• FOLLOW US
Cerita Artis, Hiburan

Tiada Masalah Alahan, Kaka Azraff Umum Hamil Empat Bulan

Penyanyi Kaka Azraff mengumumkan dia kini sedang hamil empat bulan.

Menurut Kaka, dia mengambil keberkatan bulan Ramadan bagi berkongsikan berita baik itu.

“Saya ambil kesempatan nak berkongsi berita gembira bersempena bulan Ramadan bahawa saya sedang berbadan dua.

“Saya tidak berkongsi di awal kehamilan kerana menghormati permintaan keluarga dan setelab doktor mengesahkan kandungan sihat, baru saya yakin untuk berkongsi dengan semua,” katanya.

Kaka berkata demikian kepada KopiPlanet.com ketika ditemui pada majlis berbuka puasa bersama anak yatim anjuran Warner Music di Hotel Royal, Kuala Lumpur hari ini.

Menurut Kaka atau nama sebenarnya, Noor Atiqa Mohd Azraff, 30, dia tidak mengalami sebarang alahan sepanjang kehamilannya.

“Melepasi semester pertama, saya tidak mengalami sebarang alahan.

“Saya ternanti juga perasaan dan pengalaman semasa alahan tetapi tidak ada cuma di awal kehamilan saya alah dengan bau badan suami,” ujarnya.

Kaka turut berkongsi cerita, suaminya, Adam Azriff turut mengambil inisiatif sendiri dengan berhenti merokok sejak mengetahui dirinya berbadan dua.

“Saya rasa terharu suami dah dua bulan berhenti merokok sejak saya mengandung dan ini pengorbanan yang dia ambil kerana dia tahu saya tidak suka kepada bau asap rokok,” katanya lagi.

Kaka berkahwin dengan Adam pada 14 Disember lalu di Klang, Selangor selepas dirisik pada 27 November 2018. – KopiPlanet.com

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send this to a friend